Történetünk

A MECOM GROUP Kft. vállalat a CARNIBONA GROUP tagja, amely az egyik legerősebb és leggyorsabban fejlődő vállalatok közé tartozik a húsfeldolgozás területén Közép-Európában. 2008-ban hozták létre, sokéves hagyományokkal rendelkező húsfeldolgozó vállalatok fokozatos egyesülésével Szlovákiában, Magyarországon és a Cseh Köztársaságban.

A CARNIBONA a Penta egyik kulcsfontosságú beruházási projektje közé tartozik, az egyik legnagyobb közép-európai befektetési társaság, amely a társaság portfoliójának 4,9 milliárd eurós (2014) bevételét kezeli.

A MECOM GROUP vállalat víziója, hogy egy előnyös minőségi közép-európai húsipari vállalat legyen és inspirálja a fogyasztókat kíváló és ízletes ételek készítésére.

* * * * * *
 • Humenné, Slovakia

  Production FTE: 300
  Specialization: dry salami and sausages, ham, soft salami, smoked-meat products, bacon.
  Certificate: IFS

 • Lučenec, Slovakia

  Production FTE: 200
  Specialization: hot dogs, semi dry salami, seasonal specialities, hams, patés, cold cuts.
  Certificate: IFS

 • Praha, Czech Republic

  Headquarter
  Tetris Office Building
  Budějovická 1550/15a
  Prague 4, 140 00

 • Bratislava, Slovakia

  Headquarter

 • Szolnok, Hungary

  Production FTE: 22
  Specialization: Hungarian Winter salami with noble mold
  Certificate: IFS

 • Békéscsaba, Hungary

  Production FTE: 90
  Specialization: traditional Csabai dry sausages
  Certificate: IFS

Víziónk és márkatörténetünk

MECOM egy szakember, aki ismeri a hús és a vele járó munka egészet. Ez egy profi, aki a munkájához szenvedéllyel áll hozzá. Környezetével ösztönzi magát és szeretettel készít elő új, ízletes és szokatlan kombinációkat és receptek. Mindig szívesen segít és megosztja tapasztalatait. Segítségével napjaink és a különleges alkalmak egy felejthetetlen élménnyé válnak. Szeret kísérletezni, de mint egy igazi hazafi hagyományos ízek után kutat.

Management

Vezérigazgató

Ladislav Čechovič

Operációs igazgató

Miroslav Matvija

Ellátási lánc igazgató

Peter Ballay

Pénzügyi igazgató

Adriana Sill

Márkáink

 • A legkiválóbb sertéshús kerül a kolbászainkba, amelyeket válogatott magyar pirospaprikával fűszerezünk, majd valódi bükkfafüstön lassan megfüstölünk. A füstölőben eltöltött három napot követően a kolbászok készen állnak a szárításra, amelynek során több héten keresztül megérnek bennük az ízek. Ez biztosítja, hogy minden egyes falat szárazkolbász igazán átható ízélmény legyen.

  A békéscsabai kolbászkészítés több mint 100 éves múltra tekint vissza, ezt az évszázados hagyományt és szakértelmet visszük tovább.

  További termékinformációk

 • Már a császár is élvezettel fogyasztotta a magyar ételeket, ízlelte a szalámi minden egyes falatját. A KAISER termékek karakterét is a speciális hozzávalók és a hagyományok tisztelete jellemzi: igazi magyar fűszerekkel és mesterségbeli szakértelemmel készülnek.

  Bármelyik KAISER terméket választja, szájában érezni fogja a szétáradó ízek harmóniáját, és kiélvezhet minden pillanatot, akárcsak a császár. Mert egyedülállóan finom darabokat készítünk. Hagyományosan, szenvedéllyel.

  További termékinformációk

 • Gyártási tevékenységünk minden egyes lépésében meghatározó fontosságot tulajdonítunk vevőink ízlésének és igényeinek. Arra törekszünk, hogy minden falattal örömet okozzunk Önöknek. Elképzeljük, milyen jó érzés lehet a termékeinkből készített különlegességekkel örömöt okozni családtagjaiknak az étkezőasztalnál, és az ételeken keresztül maradandó és emlékezetes élményeket nyújtani szeretteik számára

  További termékinformációk