Bravčová klobása

späť

Bravčová  klobása

Zloženie:

bravčové mäso 35 %, bravčové mechanicky separované mäso 21 %, pitná voda, bravčové kože, SÓJOVÝ proteín, jedlá soľ, modifikovaný kukuričný škrob, prírodné koreniny a extrakty korenín, stabilizátor E450, zvýrazňovač chuti E621, E635, antioxidant  E300, regulátor kyslosti E262, cesnak, konzervačná látka E250 / v bravčovom čreve

Výživové údaje na 100 g výrobku:

Energetická hodnota 1 390 kJ / 337 kcal,
tuky 31,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 13,0 g, 
sacharidy < 1,0 g, z toho cukry 0,2 g, 
bielkoviny 12,4 g, 
soľ 1,80 g

EKP 62040

Skladovacia teplota 0-4 °C

Hmotnosť cca 2200 g

Trvanlivosť 21 dní

Produktove balenie OA

Bez lepku
Vyrobena na Slovensku