Laborecká klobása

späť

Laborecká klobása

Zloženie:

Bravčové mäso 57 %, bravčová slanina, kuracie mechanicky separované mäso 20 %, pitná voda, bravčové kože, jedlá soľ, SÓJOVÝ proteín, zmes prírodných korenín (v rôznom pomere), stabilizátor E 450, E 451, dextróza, zvýrazňovač chuti E 621, extrakt korenín, antioxidant E 316, aróma, farbivo E 150c, E 162, E 120, kyseliny E 330, E 296, konzervačná látka E250 / v bravčovom čreve

Výživové údaje na 100 g výrobku:

Energetická hodnota 1 519 kJ / 368 kcal,
tuky 34,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 12,2 g, 
sacharidy 1,7 g, z toho cukry < 0,5 g, 
bielkoviny 13,5 g, 
soľ 2,18 g

EKP 60946

Skladovacia teplota 0-4 °C

Hmotnosť 400 g

Trvanlivosť 21 dní

Produktove balenie VB

Bez lepku
Vyrobena na Slovensku