Bratislavská klobása

späť

Bratislavská klobása

Zloženie:

Bravčové mäso, bravčová slanina, hovädzie mäso, jedlá soľ, zmes prírodného korenia, dextróza, antioxidant E300, E316, živočíšna bielkovina bravčová, extrakty korenín, aróma, farbivo E162, E120, štartovacia kultúra, konzervačná látka E250. Na 100 g hotového výrobku bolo použité 143 g mäsa.

Výživové údaje na 100 g výrobku:

Energetická hodnota 2 370 kJ / 573 kcal,
tuky 53,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 20,7 g, 
sacharidy 1,5 g, z toho cukry 0,5 g, 
bielkoviny 22,5 g, 
soľ 4 g

EKP 31201

Skladovacia teplota 0-24 °C

Hmotnosť pár cca 600 g

Trvanlivosť 45 dní

Produktove balenie voľné

Bez lepku
Vyrobena na Slovensku