Kohút klobása

späť

Kohút klobása

Zloženie:

Bravčové mäso, hovädzie mäso, bravčový tuk, jedlá soľ, zmes prírodných korenín, dextróza, živočíšna bielkovina bravčová (hemoglobín), extrakty korenín, antioxidant E300, štartovacia kultúra, konzervačná látka E250. Na 100 g hotového výrobku bolo použité 122 g mäsa.


Výživové údaje na 100 g výrobku:

Energetická hodnota 2 185 kJ / 528,3 kcal,
tuky 48 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 19 g, 
sacharidy 2,9 g, z toho cukry 0,5 g, 
bielkoviny 21,2 g, 
soľ 3,75 g

EKP 32001 32021

Skladovacia teplota 0-24 °C 0-24 °C

Hmotnosť pár cca 230 g pár 230 g

Trvanlivosť 30 dní 45 dní

Produktove balenie voľné VB

Bez lepku
Vyrobena na Slovensku