Maďarská klobása

späť

Maďarská klobása

Zloženie:

Bravčové mäso, bravčový tuk, jedlá soľ, extrakty korenín, dextróza, sušená zelenina (cesnak), živočíšna bielkovina bravčová, zvýraznovač chuti E621, farbivo: paprikový extrakt, antioxidant E316, aróma, farbivo E120, štartovacia kultúra, konzervačná látka E250. Na 100 g hotového výrobku bolo použité 111 g mäsa.


Výživové údaje na 100 g výrobku:

Energetická hodnota 2 244 kJ / 543 kcal,
tuky 50,0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 19,4 g, 
sacharidy 3,1 g, z toho cukry 0,5 g, 
bielkoviny 20,1 g, 
soľ 3,26 g

EKP 34901

Skladovacia teplota 0-24 °C

Hmotnosť pár cca 400 g

Trvanlivosť 30 dní

Produktove balenie voľné

Bez lepku
Vyrobena na Slovensku